Istennek legyen hála hosszas várakozás után 2020. június 1-én megkezdi működését a megújult plébánia hivatal Alsóságon, melynek irodai asszisztense Tanai Dalma lesz. Fogadó órája: keddenként 15:00 – 16:30 –ig.

A plébánia épület első ütemének belső felújítása mintegy 30 millió forintba került, melyet a Püspökség finanszírozott. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket (fiatalokat, időseket egyaránt) újból a szentmisékre, melynek rendje a nyári időszakban Alsóságon csütörtökön és pénteken 17 óra, vasárnap 10 óra. A közösségi terem nyitva áll a lelkes fiatalok számára, ahol folyamatosan tervezünk összejöveteleket, programokat Zoli atya vezetésével, melyekről megújuló honlapunkon és a közösségi média felületeken is folyamatosan tájékoztatást adunk.

A plébánia udvaron kivágásra kerültek a közel 20 m magas fenyőfák, amelyek eltávolításában hálás köszönetet mondunk Döme Lászlónak, a Celldömölki Önkormányzati- illetve Önkéntes Tűzoltóság szakembereinek és a Városgondnokságnak a szakszerű és fáradhatatlan munkájukért.

A fakivágásról és a munkálatokról további fotók és videók megtekinthetők plébániánk közösségi oldalán.>>

Irodai asszisztens: Tanai Dalma