Orsos Zoltán


plébános

Celldömölk-Alsóság (Szent Miklós) plébánia

Felszentelés: 2003. június 13.

Születési hely, idő: Lovászi, 1978. január 29.

Szolgálati helyek:

Káplán:
2003-2005 Letenye
2005-2006 Ikervár

plébános:
2006-2011 Egyházasrádóc
2011 Zalaháshágy
2011-2019 Csákánydoroszló
2019 – Celldömölk-Alsóság

Tanai Dalma

Irodai asszisztens

Kiskoromtól Alsóságon élek, itt jártam óvodába és általános iskolába egyaránt. Hozzá tenném : Nagy örömmel!! 🙂

Először a gimnázium miatt kerültem kicsit messzebb, majd miután letettem az érettségi vizsgát, kis időt külföldön töltöttem munkával.
De vissza húzott a szívem, haza költöztem. Elvégeztem az egészségügy fogászati asszisztens szakát és most asszisztensként dolgozom.
Viszont már nem csak a fogászatban!
Nagy öröm mindannyiunk számára, hogy megújult, megszépült az alsósági plébánia. Én még jobban örülök, hogy itt is tudok asszisztálni Zoltán atya mellett!
Ez úton is szeretném tudatni, hogy készséggel, nagy szeretettel állok rendelkezésre a plébánia ügyek intézésében mindenki számára!

 

 

 

 

 

 

Elsőáldozás 2020.

Plébániánkon 2020.szeptember 20-án délelőtt fél 9-kor tartottuk az elsőáldozást a vasárnapi ünnepi szentmise keretében. A tavaszi vírushelyzet miatt erre a szép őszi időpontra esett a választás. A szentmise prédikációja elsősorban a most elsőáldozó gyermekekhez szólt....

Jubiláns házasok megújító fogadalma

2020. augusztus 16-án a vasárnapi szentmise keretében került sor az idei évben jubiláns házasok eskütételének a megújítására. Plébániánk területén 6 házaspár volt akik Isten szent színe előtt áldásban részesültek, 3 pár az...

Ifjúsági nyári tábor 2020.

augusztus 3 -5 között 3 napos nappali tábort tartottunk rászoruló gyermekek részére Csót, Dabronc és Alsóság együtt közösen. Ennek a tábornak az ötlete az elmúlt évben született meg a szívünkben egy találkozás eredményeképpen, amikor meghívtak még csákánydoroszlói...

Ifjúsági találkozó 2020. augusztus 4.

TRIANON 100 – Tábori szentmise a Ság hegyen

Zenés Dicsőítő Est – 2019. szeptember 28.

Dala Ferenc

Szombathelyen születtem 1986. szeptember 20-án -Isten kegyelméből. Alsóságon nőttem fel és kiskoromtól fogva része vagyok a plébániánk életének. 2008 óta saját vállalkozásban, média tanácsadóként dolgozom. Jelenleg a plébánia weboldal- és online megjelenéseiért felelek. Szívesen veszek részt a fiataloknak szervezett, értékes és élményt adó közösségi programokon.

 

 

 

Hencz Jánosné (Jámbor Mária)
Gyulajon születtem, 1955. 12.15-én. 1981 óta élek Celldömölkön, 1990-től Alsóságon.
Jelenleg nyugdíjas vagyok, aktív koromban postai dolgozó voltam.
Családos vagyok, egy gyermekem van.
Több éve vagyok Tanácsadó Testületi tag. Konkrét feladatra megbízásom nincs, de az egyházközösség aktív tagjának érzem magam. 2014. márciusa óta önkéntes szolgálatot végzek a Mária Rádiónál.
Kocsi Sándorné (Mónika)
Több éve vagyok a Szent Miklós Plébánia Tanácsadó Testületének tagja. Az Istenbe való hitem, és a Szűzanya iránti tiszteletem, és szeretetem az , ami vezérel és segít mindennapjaimban.
Tagja vagyok az Alsósági Karitásznak, és vezetem a Rózsafüzér társulatot. Szívesen, és mindig nagy örömmel olvasok fel a szentmiséken.
Segítek mindenben, amiben csak tudok.
.

Varga Enikő

2020 óta vagyok a testület tagja. Tanárként dolgozom, ezért a testület és az egyházközség aktív tagjaként főként a felső tagozatosok és a középiskolás diákok lelki vezetésében segédkezem. Rendszeres kísérője vagyok az iskolásoknak szervezett kirándulásokon.