Orsos Zoltán


plébános

Celldömölk-Alsóság (Szent Miklós) plébánia

Felszentelés: 2003. június 13.

Születési hely, idő: Lovászi, 1978. január 29.

Szolgálati helyek:

Káplán:
2003-2005 Letenye
2005-2006 Ikervár

plébános:
2006-2011 Egyházasrádóc
2011 Zalaháshágy
2011-2019 Csákánydoroszló
2019 – Celldömölk-Alsóság

Tanai Dalma

Irodai asszisztens

Kiskoromtól Alsóságon élek, itt jártam óvodába és általános iskolába egyaránt. Hozzá tenném : Nagy örömmel!! 🙂

Először a gimnázium miatt kerültem kicsit messzebb, majd miután letettem az érettségi vizsgát, kis időt külföldön töltöttem munkával.
De vissza húzott a szívem, haza költöztem. Elvégeztem az egészségügy fogászati asszisztens szakát és most asszisztensként dolgozom.
Viszont már nem csak a fogászatban!
Nagy öröm mindannyiunk számára, hogy megújult, megszépült az alsósági plébánia. Én még jobban örülök, hogy itt is tudok asszisztálni Zoltán atya mellett!
Ez úton is szeretném tudatni, hogy készséggel, nagy szeretettel állok rendelkezésre a plébánia ügyek intézésében mindenki számára!

 

 

 

 

 

 

Elsőáldozás Bobán

2020.október 4-én, a vasárnap délelőtt fél 9-kor kezdődő szentmise keretében került sor a bobai gyermekek elsőáldozására. Zoli atya prédikációját - amely elsősorban a most elsőáldozó gyermeknek szólt - szeretettel és nagy figyelemmel hallgatták mind kicsit, mind pedig...

Esküt tett az új testület

2020.szeptember 27-én a vasárnapi szentmise keretében letette esküjét az új testület, majd aláírásukkal hitelesítették, hogy az Alsósági Szent Miklós Plébánia működését szolgálják és annak működésben aktívan részt vesznek. A képen (balról jobbra): Őri Evelin, Henczné...

Elsőáldozás 2020.

Plébániánkon 2020.szeptember 20-án délelőtt fél 9-kor tartottuk az elsőáldozást a vasárnapi ünnepi szentmise keretében. A tavaszi vírushelyzet miatt erre a szép őszi időpontra esett a választás. A szentmise prédikációja elsősorban a most elsőáldozó gyermekekhez szólt....

Ifjúsági találkozó 2020. augusztus 4.

TRIANON 100 – Tábori szentmise a Ság hegyen

Zenés Dicsőítő Est – 2019. szeptember 28.

Dala Ferenc

Szombathelyen születtem 1986. szeptember 20-án -Isten kegyelméből. Alsóságon nőttem fel és kiskoromtól fogva része vagyok a plébániánk életének. 2008 óta saját vállalkozásomat építem, média, marketing és informatikai területen. Jelenleg egy nemzetközi cégnek vagyok az értékesítési menedzsere. Plébániánkon elsősorban a weboldal- és online megjelenésekért felelek. Szívesen veszek részt a fiataloknak szervezett, értékes és élményt adó közösségi programokon is.

2020 -ban választottak a testület világi elnökévé.

 

 

 

Henczné Jámbor Mária
Gyulajon születtem, 1955. 12.15-én. 1981 óta élek Celldömölkön, 1990-től Alsóságon.
Jelenleg nyugdíjas vagyok, aktív koromban postai dolgozó voltam.
Családos vagyok, egy gyermekem van.
Több éve vagyok Tanácsadó Testületi tag. Konkrét feladatra megbízásom nincs, de az egyházközösség aktív tagjának érzem magam. 2014. márciusa óta önkéntes szolgálatot végzek a Mária Rádiónál.
Kocsi Sándorné (Horváth Mónika)
Több éve vagyok a Szent Miklós Plébánia Tanácsadó Testületének tagja. Az Istenbe való hitem, és a Szűzanya iránti tiszteletem, és szeretetem az , ami vezérel és segít mindennapjaimban.
Tagja vagyok az Alsósági Karitásznak, és vezetem a Rózsafüzér társulatot. Szívesen, és mindig nagy örömmel olvasok fel a szentmiséken.
Segítek mindenben, amiben csak tudok.
.
.
.

Varga Enikő

2020 óta vagyok a testület tagja. Tanárként dolgozom, ezért a testület és az egyházközség aktív tagjaként főként a felső tagozatosok és a középiskolás diákok lelki vezetésében segédkezem. Rendszeres kísérője vagyok az iskolásoknak szervezett kirándulásokon.
.
.
.
.

Varga Ferencné (Horváth Erzsébet)